Aktuellt

Tjörnarparen vad hände?

Alltså jag är så lättlurad. Ge mig den här bilden och jag anmäler mig:

Fem mil i februari låter jättetrevligt. Fredrik är på och vi ska mysa runt där och umgås. Fika länge i energistationerna och ha en bra dag.
Så lät det innan det började ösregna. Just nu sitter jag på kontorsstolen och tänker jag att jag aldrig mer ska gå utanför dörren. Någonsin. Och ännu mindre i februari. Och de där energistationerna hade ju ändå inga pizzabullar. Det enda jag är sugen på när jag springer långt.

Fika länge på smågodis händer inte. Jag gillade inte smågodis ens på godisaffärernas storhetstid.

Men. Nu är jag anmäld. Och det ska bli hur kul som helst. Bara det slutar regna…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.