Aktuellt

Stockholm marathon 2021

Det är i Stockholm det händer. Festen. Men vad är väl en bal på slottet?

I Stockholm har jag svettats ihjäl och frusit ihjäl. Jag har sprungit till mig två löparknän på dess gator och sett folk komma vilse pga av en tveksam avspärrning. Jag har haltat ner för trappan till Östermalms IP och skakat tänder på tunnebanan till hotellet. Fast det enda jag egentligen tänker på när jag tänker på Stockholm marathon är glädje.

Längtar tills jag får springa loppet igen men inser att det inte blir 2022. En student i början av juni kräver sitt arbete sägs det….
Tur att Köpenhamn finns som ett perfekt substitut bara några veckor tidigare. En liten dagsutflykt till Danmark måste man ju få tid till mellan flagginköp och beställning av studentskylt…

Springer du Stockholm marathon idag?

2 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  10 oktober, 2021 kl 20:58

  Springer inte Sthlm i år men blir himla sugen på en helhelg med löpning och god mat nästa år. Kanske har knät slutat strula också så det kan bli verklighet, till dess så blir det korta pass och mer styrka✌️

  • Svara
   Anna
   14 oktober, 2021 kl 07:17

   Håller tummarna för knät och att det snart vill ut på äventyr igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.