Aktuellt

Kävlinge

A-mamman säger att jag har satt Kävlinge på kartan och jag blir stolt som en tupp. Det är ju fint på något vis. Att någon vet vad Kävlinge är, bara pga mig. Det har varit grymt att bo här men nu är det alltså dags att lämna. Annonsen kom ut på Hemnet idag och det är liksom ingen återvändo…

Jag kommer att sakna åkrarna där jag blåst bort. Jag kommer sakna ån och gymmet. Gräsmattan med allt ogräs. Och enkelheten att ta sig ut med cykel på landsvägarna utan att passera ett enda rödljus. Men i Malmö händer mer. Det finns fler restauranger, godare kaffe och fler löpare. Cykeln får inte ens följa med för jag är livrädd för cykling i stadsmiljö. Cykla kommer jag göra i fritidshuset. Eller inte I huset alltså då. Men på alla de underbara småvägarna runtomkring.

Det är också där jag kommer att öva upp min förmåga att springa backar och trail. Till skillnad från cityrundorna i en stad som knappt har en enda höjdmeter.

Det kommer att bli bra. Men när jag ser bilderna på huset kan jag inte låta bli att undra vad vi gett oss in på.

Nu planerar jag mitt avsked. En runda runt Kävlinge med kaffe. Det kommer bli fint. Är du ens i krokarna så skriv upp datumet. 28 november it is.

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  16 oktober, 2021 kl 19:54

  Så fint! Vill ju nästa flytta dit! Skriver nästan för det blir ju inte samma sak om du inte bor kvar. Malmö kommer bli toppen!

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2021 kl 07:35

   Tack 🙏🏻! Malmö kommer bli kanon! Och springhuset vid Hovdala. Du måste komma på löphelg dit. Ska bara få det på plats först 🤗

 • Svara
  A-mamman
  16 oktober, 2021 kl 21:34

  Tack för länken :)
  Otroligt spännande att flytta ju, och ni kan ju er nya stad en del. Det blir säkert kanon! Lycka till med försäljningen nu.

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2021 kl 07:35

   Tack själv! Visning på söndag. Tiden kryper. Så nervöst och spännande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.