Aktuellt

Att ge folk dåligt samvete

Det är Runacademy-onsdag och det missas  såklart inte. Inte ens när man går på högvarv för att få sitt hus att se anständigt ut inför fotografering och visning.

Mäklaren är här på besök för påskrift av förmedlingsavtal. Och för att kolla att vi skött oss med basilikan och gömt toaborsten inför kvällens fotografering. Det tar en stund och plötsligt behöver jag smita för att hinna i tid till det väntande tröskelpasset. Jag byter om på fem röda medan Fredrik demonstrerar vår brist på toaborstar. Så ursäktar jag mig och säger att jag måste smita.

Hon konstaterar att jag ska ut och springa, och ”ge henne dåligt samvete”.

Så konstigt att det man själv tycker är det roligaste i världen ger någon annan dåligt samvete. Som att jag skulle få dåligt samvete för att du bakar kanelbullar eller virkar en filt. Om det nu råkar vara det bästa du vet.

Så ha inte dåligt samvete för att jag har roligt.

Men jag har lite dåligt samvete för att jag behöver jobba i morgon och Fredrik får rodda med den andra fotograferingen…

Sen drar det igång. Husförsäljningen. Och jag som tycker det är spännande att se budgivningen på ett par träningsskor….

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.