Aktuellt

Ändrade spelregler

I morgon fyller jag år. Precis 36 dagar efter Fredrik. Och vi hade en deal. Vi skulle inte köpa några födelsedagspresenter utan spara alla pengar till lägenhetsköp och bygget av vår löparstuga. Det var en jättebra idé i teorin. När det är min egen tur, är den inte lika fancy…

Jag tänker på skönsång utan tillhörande paket i morgon. Det känns nästan lite tragiskt. Och nu när budgivningen på huset liksom skenar iväg lite finns ju marginalerna.  Får man ändra spelregler så där när halva spelet är spelat? Tänka att varje nya 100000 är jättemånga löparskor. Och att man borde få en hejdundrandes födelsedagsmiddag?

Jag tycker det låter rimligt. Nu måste jag bara få ert medhåll….

Dessutom fick han ju faktiskt en present när han fyllde år.
Men just den hade jag aldrig velat ha själv. Då är jag nog hellre utan!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  26 oktober, 2021 kl 18:36

  Såklart du ska ha presenter! Och tårta! Och hurrarop! Och massor av cappuchinosar!

  • Svara
   Anna
   29 oktober, 2021 kl 13:54

   Cappuccinosar blev det i överflöd. Som vanligt :D Missade lite på tårtan men fick en supergod middag! Och presenter av barnen :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.