Aktuellt

Varför händer allt kul på lördagar?

Jag har uppehåll med lördagsspinningen mellan april och september. Det är sedan stenåldern, då de roliga lördagsaktiviteterna bara hände på sommaren och det var helt safe att binda upp sig varje lördag under höst och vinter….

På lördag drar vi igång spinningen igen. Och då hade det varit trevligt om alla roligheter liksom sattes på paus. Av hänsyn till min grava FOMO som slår till med full kraft. Så som saker funkade förr. Men nej.

Knappt har jag okejat en termin till med lördagsspinning när evenemangen poppar upp i kalendern. Det är Skryllelopp, klubbdag med löpning och grill, löparläger till Kullaberg och kaffefestival.

Alltså. Vad är det för fel på söndagar?

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.