Aktuellt

Tack för denna gång!

Umeåbesöket är över för denna gång. Vi har hunnit massor men inte allt…

Fredrik som fortfarande inte kan springa efter sitt fjällmarathon missade sin chans att bli guidad i löparskor. Att få se spännande turistattraktioner som mina gamla skolor och fritidsgårdar. Var jag tillbringade min studentkväll och trappan jag somnade på… Och viktigast av allt: affären där jag köpte nougat på lösvikt. Den har förresten ändå rivits…

När jag inte fick chansen att leka guide körde jag istället mina standardrundor längs älven. Att ha en standardrunda vid en älv är grymt mycket mer fancy än att ha den längs Storgatan i Kävlinge. Värsta lyx att ha en älv på krypavstånd!
Men Fredrik åker inte hem lottlös vad gäller älven. Lördagsmiddagen intogs på Tonka, på första parkett vid vattnet. En fantastisk femrättersmeny som vi aldrig ville skulle ta slut!
Nu åker vi hem energiboostade för hektiska veckor som kommer. Och med huvudet fullt av planer inför nästa Umeåbesök. Men först ska den halte mannen skickas på tvångsvisit till fysioterapeut. Jag måste ju få chansen att visa honom skogen där jag lekte stenåldern…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.