Aktuellt

Självdiagnostiserar

Hade en bokad tid för service hos min sjukgymnast idag. För att säkerställa ett tipptopp maskineri inför lördag. Det visade sig vara en typiskt bra idé!

Efter tisdagens intervaller känner jag att något inte står rätt till. Jag känner mig sned och det drar i sittbenet och baksida lår. Det gör inte ont men det känns fel. Yoga och stretch gör det lite bättre men för att få allt på plats behöver jag en magic touch av sjukgymnast. Väntetiden är ofta nästan en månad, så att ha en just-in-case-bokning sen länge är värsta lyckoträffen.

När han frågar vad som felar vet jag med bestämdhet:

Jag är sned. Höger ben är urkopplat och gluteus medius är superspänd. Det är ingen skada, och det kommer bli bra när han rättar till bäcken och korsben!

Alla rätt!

Jag har gått hos honom så länge nu att jag vet precis hur alla mina vanliga fel känns. Jag vet hur han korrigerar och jag vet att det blir bra sen.

Därför var jag inte ett dugg orolig när känslan poppade upp i tisdags.

Nu är allt på plats. Nu fattas bara nummerlappen. Nagellacket. Och själva festen.

4 Kommentarer

 • Svara
  Annika
  2 september, 2021 kl 21:20

  Verkar vara en fantastisk sjukgymnast! Lycka till på lördag.

  • Svara
   Anna
   7 september, 2021 kl 20:25

   Han är världsbäst! Han kan trolla! :D

 • Svara
  A-mamman
  3 september, 2021 kl 10:54

  Coolt! Jag har haft känning i baksida ben/rumpa (ibland en, ibland båda) i typ ett år… Ingen smärta men som att springa med handbromsen i. Den extra träningen behöver jag inte! Man kanske skulle kolla upp det.

  • Svara
   Anna
   7 september, 2021 kl 20:26

   När handbromsen är i är jag alltid sned! Med urkopplade muskler. Värt att kolla upp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.