Aktuellt

Efter loppet

Vår Helsingborgsvistelse tog inte slut med loppet. Jag hade bara inte mage att skriva ett längre inlägg igår

Själva loppet höll på sluta med en katastrof. Det är nämligen förtvivlat nära att jag missar målgångschokladen, det viktigaste med hela dagen. För att Chocolatte liksom gått och gömt sig. Istället för att stå i en vagn och dela ut choklad som tidigare år, ligger det nu färdigpaketerade påsar i en korg i solen. Bredvid bordet med öl som tydligt skyltas med RÅÅ.  Inget jag skulle gått till frivilligt eftersom jag inte gillar öl.

Nu går jag dit ändå. För att Fredrik har gjort anspråk på att få min öl, för sin hedervärda insats som hejarklack. Av en slump ramlar jag alltså på chokladen och får med ett paket hem. Dottern som inte sett någon anledning att hämta öl, sörjer en smula sin uteblivna chokladfrossa.

Tyvärr blir choklad mer som chokladfondue i solen. Förvisso en väldigt god sådan, men det är lite kladdigt…

Chokladfonduen slickar jag i mig på vår balkong på hotellet. Med havsutsikt. Livet är inte jobbigt just nu!

Promenaden till restaurangen är jobbigare. I alla fall för Fredrik med sitt fjällmarathon i benen. Men han smälter bra in i Helsingborg en kväll som denna. ALLA tror att det är han som har sprungit…

En god middag, en hotellfrukost och en chill förmiddag i solen avslutar Helsingborg 2021. Och får jag bestämma skapade vi precis en ny marathon-tradition. Att bo på hotell fem mil hemifrån kan vara höjden av lyx!

2 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  8 september, 2021 kl 08:37

  Värdigt avslut och vilken magnifik utsikt!

  • Svara
   Anna
   8 september, 2021 kl 21:58

   Man ska fira med stil! Kommer definitivt copy pejsta nästa år!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.