Aktuellt

Det går i hundraåttio nu

Jag hinner inte med. Livet går i hundraåttio just nu. Det är mycket på jobbet samtidigt som miljoner beslut ska tas inför starten på bygget av vårt fritidshus. Vi snackar träslag, färger och paneler. Och mitt i allt ska vi förbereda vårt hus för försäljning (köpa basilika och städa undan toaborstar ni vet) och springa på visning med minimal framförhållning. Idag hade vi en timme på oss att buda på en lägenhet som skulle skrivas kontrakt på senast klockan sju i kväll.  Mitt emellan jobb och spinningklass sittandes i en bilkö som aldrig tog slut. Jag som behöver 30 minuter på mig att välja pizza ska plötsligt slänga upp 5 miljoner på en kvart…Helsingborg marathon

Behöver jag säga att jag har konstant maxpuls utan att träna?

Och nej. Det blev ingen lägenhet. Inte den här gången. Jag springer vidare i Kävlinge ett tag till!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  15 september, 2021 kl 19:03

  Men så kul ändå! Jag Hemnet-knarkar varje dag! Någon gång ska det väl stämma med allt…

  • Svara
   Anna
   17 september, 2021 kl 22:42

   Frågan är bara hur man säljer och köper samtidigt! Vill ju inte ha dubbla boendekostnader och inte heller sova på parkbänk…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.