Aktuellt

Semesterkaos

Min målsättning på semestern är att maxa semesterfeelingen varje dag. Vad det betyder kan vara olika från gång till gång. Idag misslyckades vi helt…

Vi har släpat med cyklarna hela vägen från Skåne för att cykla i nya omgivningar. Och Bråviken ser ju fin ut på bild. Ja i verkligheten också förståss. Och på instagram. Men den utgör typ en promille av rundan. Resten är barrskog, motvind, bilar och gropig asfalt. Kryddat med träsmak i baken, frusna tår och en kedja som hoppar av. Fail.

Till lunch har vi sett ut ett mysigt kafé inne i Nyköping. Väljer en lins-& quinoasallad. Låter god i teorin men smakar inget.

I Stockholm letar vi mest parkering och betalar hutlösa parkeringspengar medan jag provar shorts på Lululemon. Som såklart inte passar. Vi får avboka finmiddagen vi planerat för att vi helt enkelt inte hinner dit. Ersätter sommarkväll på uteservering med take away på ett pyttelitet hotellrum.

Man kunde tro att det räckte så. Men det kommer mera. Fredrik ska bara hämta in cyklarna från bilen innan vi ska hämta maten. Då låser han in nyckeln.

I bilen finns utrustningen till morgondagens Stockholm Five.  Löparskorna, kläderna, vätskevästen…

Nu bryter vi båda ihop en smula. Hämtmaten är beställd men vi har inget att hämta den med. Fredrik går. Och ringer Volvo Assistans. Jag tröstäter choklad.

Plötsligt får jag en känsla av att nyckeln inte är i bilen. Och att det skulle vara pinsamt att få den upplåst och ändå inte hitta den.

Kollar i cykelväskorna om han skulle pillat ner den där. Tomt.

Kollar i badrummet. Där ligger den!

Status:

Bärgningsbilen avbokad. Fredrik snart klar med sin 5 km sushipromenad. Chokladen slut.

Hoppas dagen också är det snart…

 

 

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Susanne
  1 augusti, 2021 kl 23:52

  Hoppas morgondagen blir bättre.

  • Svara
   Anna
   4 augusti, 2021 kl 16:42

   Det blev den! Vilken grej! Den kommer jag leva på länge!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.