Aktuellt

Fit fam goes Cph

2016 var vi i Sydafrika med familjen. En av dagarna tog vi en guidad löptur i Kapstaden. Sträckan var 5 km när vi bokade den men reviderades någon gång på vägen till 8 km. Ett faktum vi glömt berätta för barnen. Eller kanske till och med undanhållit lite….  När guiden anländer berättar hon att vi ska springa TOLV km. Det då trettonåriga dottern förvandlas till ett åskmoln och vi tar semesterns bästa bild. På guidens instakonto kallas vi Fit Fam….

Fem år senare åker vi till Köpenhamn med samma dotter och hennes pojkvän. Vi föreslår en runda på 12 km men nu blir hon inte ens lite sur!

Vi cruisar i stans parker och längs långa kanaler med vatten. Råkar hamna mitt i ett Park run och får hejarop och pepp av publik och arrangörer. Vi har tydligen bara ”det sista kvar”, fast vi precis börjat…

Att springa i en storstad är bästa sättet att se den. Och jag hade nog inte förväntat mig så mycket härlig parklöpning mitt i smeten! Inte elefanter heller för den delen…

Att byta om i storstad är inte lika lätt. Speciellt inte när man tror sig ha parkerat på en superhemlig plats och precis lagom när man fått av sig tröjan blir passerad av ett krypkörande Öresundståg!

Nu är vi inte bara fit fam. Nu är vi strip fam också…

Mat och kaffe ingår såklart också i äventyret. Och när grötmamman får välja faller restaurangvalet på just GRØD. Såklart.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.