Aktuellt

Sthlm Five

Inför resan till Stockholm är det här den viktigaste outfitten:

malmö five

Vi ska på det igen. Byta Malmö mot Stockholm, Västra Hamnen mot Djurgården och Solde mot Kaffeverket. Upplägget är det samma: mycket springa och minst lika mycket mat och kaffe. Vad som skiljer är logistiken. För det som funkade smidigt i Malmö med bil och parkering lär bli klurigare i Stockholms innerstad. Och har man inte sin bil som garderob, snuttefilt, vätskekontroll och energistation behöver man tänka till lite extra. Jag har tänkt i en hel vecka. Med hjälp av Ingmarie som ska göra oss sällskap. Vi har vägt restaurangens kvalitet mot tillgänglighet, letat obefintliga badplatser på djurgården och kommit överens att man kommer långt med tvättlappar.

I morgon börjar vår road trip. Men vi ska hinna ladda med mycket kaffe innan det är dags för Stockholm Five.  Det är på måndag det smäller!

sthlm five

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.