Aktuellt

Vinn en gratis startplats!

Förberedelserna är i full gång inför loppet på lördag. Ett ny utmaning har tillkommit i form av 29 grader och stekande sol. En utmaning som jag vet att jag kan hantera som löpare, men inte som arrangör…

stävie frontyard

Jag är livrädd för att folk ska tuppa av på stigarna. Att de inte ska sköta sin dricka och sitt saltintag. Att de ska få en plågsam upplevelse när jag önskar dem party och fest.

Vi har panikhandlat vattendunkar och resorb. Men helst vill jag stjäla en brandbil för världens största dusch. Gräva en pool i kommunens mark och sätta upp luftkonditioneringsutrustning i träden. Men jag tror inte jag hinner få tillstånd…

Deltagarna i alla ära men allra mest nervös är jag faktiskt för att Fredrik ska bli sur. Det finns inget som gör honom på så dåligt humör som när han är varm om fötterna. Och en sur Fredrik blir inget party. Så snälla ge mig en isvak någon!

För att tagga till läser jag blogginlägget från förra året. Och det låter ju sjuhelsikes kul det där med frontyard. Jag tror det kommer att bli bra. Även om Fredrik ramlar ner när han monterar luftkonditioneringen och brandlarmet går när jag stjäl den där bilen….

Men. Vi har ett större problem. Vi har fått återbud på nummerlapp 100. Den snyggaste av dem alla förutom nummer 1.

Jag är beredd att ge bort den. För att det svider i själen att se den bli kladdpapper i sekretariatet. Vill du vinna en plats till ett crazy lopp med stor svettfaktor skicka ett mail till anna@piggelina.se och motivera varför just du borde få platsen! Mer om loppet läser du här!

Tips på kreativa motiveringar:

 • Jag kommer att förgylla festen med en flamingohatt under alla mina varv
 • Jag har med mig en semla till tävlingsledningen
 • Jag ska hjula över mållinjen varje varv
 • Jag fyller 100 år och nummerlappen matchar min ålder
 • Jag vill slippa måla staket
 • Svärmor fyller år…

Typ så! Tre dagar till start. Du hinner!

 

5 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  16 juni, 2021 kl 19:21

  han får ha sandaler/flip flops såklart!

  jag hade absolut velat ha den där nummerlappen om jag vore lite närmre och inte hade annat för mig just denna dagen….

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2021 kl 07:30

   Två fel av två alltså. Det hade varit superkul att ha dig på plats!

 • Svara
  Olof
  16 juni, 2021 kl 20:06

  Varför får jag känslan av att ett av förslagen var riktat direkt till mig?

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2021 kl 07:31

   Varför får jag känslan av att du tänker helt rätt? :D Komsi komsi!

   • Svara
    Olof
    17 juni, 2021 kl 11:11

    Jag känner mig hedrad, men jag har inte fått tillbaka mitt sug efter att springa lopp och tycker det är bättre platsen går till någon som är mer taggad. Det räcker bra med Stävie en gång om året för min del – så länge jag håller mig från illa tajmade förkylningar och loppet inte blir inställt på grund av pandemi vill säga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.