Aktuellt

Semester

Det är jobbigt med semester. Jag har liksom ett huvud som snurrar på högvarv för att försöka pussla in ALLA roliga saker samtidigt.

Idag gick nästan hela dagen till att surfa båttider, restaurangers öppettider och väderprognoser. Vi petade in en sexmilare på cykel också, i jakt på blåklint till midsommarhjälmen. Men hittade inga. Det är dagens enda fail. Planeringen i övrigt är förstklassig och om vi får ihop hela schemat kommer vi gå i mål med världens bästa semester. Jag ska inte avslöja allt än, mer än att det blir Ven i morgon. Faktiskt utan Fredrik…

För han hann inte jobba klart i torsdags, när semesterfeelingen drog igång. Så han får några timmar till fakturering och tidrapportering medan jag cruisar runt en ö med glada vänner! En helt ok deal.

Mest nervös är jag för att inte hitta båten. Näst mest nervös är jag att jag missar båten tillbaka hem för att vi har så trevligt, fotar lite för mycket och badar lite för länge. Fixar jag båda båtarna kommer det bli en kanondag.

Med vetskapen om att det kommer ännu en helt crazy kanondag om bara några dagar. Den 1 juli har vi bröllopsdag och då väntar helt galna upptåg. Stay tuned.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.