Aktuellt

Fotboll not so much

När hela världen kollar fotboll smyger jag omkring i buskarna…

stävie frontyard

Pimpar banan inför i morgon och inventerar myggbeståndet. Det kommer bli en tuff dag!

Temperatur på över 30 grader och ingen vattenslang liksom. Men jag vet att det är ett helt gäng hjältar som kommer fixa biffen galant. Men världsrekordet på 20+1 varv (63 km) kan bli svårslaget i värmen!

Vi är nästan redo. Förutom att dottern valda att åka på beachparty istället för att baka de sista två tårtorna. Med motivet att det var varmt.  Tårtbakningen var delegerad och ingick inte i vårt tighta schema med tänkt sluttid kl 23:59.  Två tårtor på det och klockan är 01:30. Men vem behöver skönhetssömn? När det vankas lopp finns hur många pigghetsreserver som helst att plocka från! Nu kör vi!

1 kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.