Aktuellt

Avslutningen!

Säsongsavslutning på Runacademy igår, och sista chansen till ego-onsdag med mjölksyra på ett tag. Jag passade på att njuta lite extra!

runacademy

Onsdagarna har kommit att bli min mitt-i-veckan-lyx. En utflykt till ett somrigt Lund för en stunds mingel och maxpuls. Jag har tagit mig tiden till två extra uppvärmningskilometer innan passet, bara för att få njuta av blommorna och folklivet i stadsparken. Jag har utmanat mig själv i min sämsta gren – intervaller- och kommit därifrån nöjd varje gång. För att jag klivit utanför bekvämlighetszonen och vågat öka farten istället för längden. Har babblat löpning och träffat nya och gamla ansikten. Och det har tamejtusan varit sol varenda gång.

Efter avslutat pass har jag tagit ett extra varv runt parken. Njutit av sommarkvällen och tittat lite avundsjukt på folket på Stadsparkscaféets uteservering. Sen har jag skickat sms:et ”KÖR NU” till Fredrik. För då vet jag att maten är perfekt tajmad när jag kommer hem…

Alltså onsdagarna har varit min lyx. Jag kommer sakna dem.

3 Kommentarer

 • Svara
  Tantaugusta
  18 juni, 2021 kl 04:58

  Jag har missat sista månaden med Runacademy pga min rygg men jag har anmält mig till höstterminen. Nu visade det sig att jag måste operera mitt diskbråck så vi får se när löpning kan vara aktuellt igen. Men hoppet är det sista som överger människan, det är låååååångt till hösten etc etc. Jag fattar att jag inte kommer att kunna springa med den vanlig gruppen men det fantastiska med Runacademy är ju att det finns en grupp för alla så min plan (orealistiskt?) är att i alla fall kunna springa med en av nybörjargrupperna. Den som lever får se 😊

  • Svara
   Tantaugusta
   18 juni, 2021 kl 05:04

   Alltså, jag fattar att det sannolikt inte kommer att funka att springa på ganska länge men man måste ju få hoppas, eller hur? Livet blir trist utan drömmar 😉

   • Svara
    Anna
    20 juni, 2021 kl 21:35

    Drömma bör man annars dör man. Och plötsligt en dag bara vänder det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.