Aktuellt

Vad är du tacksam över?

Ni vet på yogan när yogafröken ber dig tänka på tre saker du är tacksam för. Ibland kommer man på hur många saker som helst och ibland är det helt tomt. Jag är ju liksom alltid tacksam för min fina familj, att jag har jobb, mat på bordet och ett hus att komma hem till. Såklart. Och extra tacksam när solen äntligen skiner! Men just idag var min totala lycka ändå en helt annan!

Jag har yoga direkt efter spinningen, och efter avslutad klass inser jag att jag inte fått med mig några rena strumpor. I min mysigaste yogafeeling ska jag alltså behöva hoppa ner i mina genomsvettiga spinningstrumpor. Ångesten är monumental. Så plötsligt när jag rotar runt lite i väskan hittar jag mina bättre begagnade spinningstrumpor från förra veckan! Lika svettiga men i alla fall torra..

DET var jag tacksam för idag. Vad är du tacksam för?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.