Aktuellt

Kan man reklamera SMHI?

Jag har alltid dubbla pass på måndagkvällarna. Även när det är 20 grader och strålande sol och grilldoften ligger tät över Kävlinge. Det är jag liksom van vid….

Den här veckan efterlystes vikarie till tisdagens spinningklasser. Två pass. Och eftersom jag vet hur avis jag är på alla som cyklar ute i sommarvärmen kollar jag SMHI noga innan jag nappar. För att liksom försäkra mig om att inte missa någon rafflande utecykling för ett svettigt inomhuspass. SMHI lovar regn och kraftiga vindar så jag tar båda vicken. Perfekt att få lön och träning på samma gång när man ändå inte har något bättre för sig.

Och nu sitter jag här. Måndag eftermiddag och redo att missa första sommarkvällen. Tittar på SMHI som jag alltid gör typ fyratusen gånger om dagen. Tisdag kväll: 22 grader och sol. Jag kommer att missa den andra sommarkvällen också.

Men jag är inte bitter. SMHI gör sitt bästa. Jodå. Och till långhelgen ska det regna. Man får väl hoppas de har fel fler gånger!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.