Aktuellt

Halmstad

Det måste vara något magnetiskt fält för så fort bilen befinner sig någon timme från Halmstad så styr den liksom dit av sig själv. Eller så är det bara den fantastiska löpningen längs havet som lockar…

Prins Bertils stig gör en aldrig besviken. Speciellt inte när det är vindstilla, 15 grader, och sol bakom lätta moln. Själva definitionen av perfekt löpväder.

Hade det inte varit för att vi har en tid att passa hade jag förmodligen sprungit fortfarande. För kilometerna liksom bara tickar och jag glömmer att jag ska vända efter 6 km. Efter 7 km frågar Fredrik (som glömt klockan) om vi inte sprungit 6 snart. Då tror jag att vi är på fyra. Helt förtrollad av havet, sanden och våren. Och upptagen av att komma på vad det andra stället heter, det som inte är Grötvik men typ något nästan likadant… Halmstad är alltid värt omvägen. Även om det börjar regna lagom till utekaffet…

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  3 maj, 2021 kl 21:04

  Onekligen värt en omväg!

  • Svara
   Anna
   4 maj, 2021 kl 18:58

   Lätt! Synd bara att det började regna lagom till det livsviktiga kaffet på cortado!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.