Aktuellt

Girigburk

Helsingborg marathon har pga pandemin blivit av med sin klädsponsor. De resonerar också högst relevant kring det hållbara i att överproducera en massa t-shirts som i många fall inte kommer till användning. I ett mail ombeds vi besvara om vi trots allt vill ha vår t-shirt i september…

Såklart är det enda rimliga svaret nej.
Jag har miljoner lopptishor som skräpar. Ofta är det dessutom fel form, fel storlek, för blaffiga sponsorloggor eller obehaglig kvalitet. Just Helsingborgs är fina, men som sagt, jag behöver inte fler.

Om det inte vore för att jag samlar på dem…
Eftersom jag stakat ut mitt mål att springa de 30 första upplagorna vill jag ju ha en tröja för varje år. Så att jag under månaden innan mitt 30:e lopp kan komma till PRO-mötet i en ny fancy tröja varje dag och glänsa!

Ja ni fattar. Jag kunde inte säga nej. Fast jag både tycker synd om miljön och om Helsingborg marathon som inte har en klädsponsor som skänker tröjan till mig.

Förlåt.

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.