Aktuellt

Ett lopp!

Jag skrev om den fantastiska sträckan mellan Rydebäck och Borstahusen i förra veckan. Och nu ser jag att det ska gå ett lopp där den 6 juni – Hildesborgsloppet!

Banan är 7 kilometer med start i Borstahusen. och åtminstone första halvan kommer vara magisk. Men alltså lopp…. Det känns läskigt främmande!

Bara tanken på nummerlapp gör mig nervös. När det dessutom är kuperat och sträckan jobbigt kort får jag stora skälvan. Jag är ju liksom inte riktigt där.  Jag kommer inte ihåg hur man förbereder sig. Hur man hanterar nervositeten och placerar sig strategiskt i bajamajakön.

Om jag ska anmäla mig eller inte låter jag vara osagt. Får se om den här pirriga känslan i magen landar lite, så jag kan överväga det utan att bli nervös.

Medan ena hjärnhalvan fegar sitter jag med vänsterhanden och arrangerar egna lopp. Och liksom förväntar mig att alla ska nappa utan minsta tvivel. Men andra kanske också är nervösa inför nummerlappen de inte sett på över ett år. Över startlinjen som ropar och konsten att hålla avstånd på en stig.

Som tur var har vi världens finaste nummerlapp. Inte ens jag hade blivit rädd för den! Är du anmäld till något lopp?

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.