Aktuellt

Värmt upp banan

Runacademy har backpass idag som jag tyvärr missar. Vår nya familjemedlem ska hämtas precis i samma stund som Sankt Hans grymma backar ska bestigas. Men kan man inte vara med och leka får man leka själv. Eller med Fredrik.

St Hans backar

Receptet för dagen är 2 x 6 minuter backlöpning upp och ner, samt ett gäng kortare backintervaller på 20 sekunder. Och nödvändig löpskolning som jag i vanlig ordning lyckas prioritera bort när det inte när någon som säger åt mig…

Vi tycker det är synd på Lunds bästa backparadis att bara nöta upp och ner i samma backe. Därför kör vi det ökända St Hans Extreme-varvet istället. Varvet som varje gång får mig att tro att jag inte ska överleva. Det är ingen skillnad idag. Jag dör en smula av andfåddhet uppför. Och av rädsla för stukade fötter nerför.

Fredrik dör också på vägen upp. Och rullar nerför utan fruktan. I ett sjuhelsikes tempo.

Jobbet gjort. Banan uppvärmd. Nu åker vi och hämtar katt.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.