Aktuellt

Shake it liksom

Jag hade hyfsat många steg på stegräknaren. Varit i gång typ hela dagen men ändå fattades det steg till min allra ettrigaste kollega. Precis när jag känner mig frånåkt och förlorad frågar dottern om jag vill dansa med henne. Ni vet till youtube i vardagsrummet. Jag ser bara steg och tackar ja. Fast jag är så trött att jag helst hade legat raklång. Den där 6-milaturen på cykeln tidigare på dagen hade liksom inte alstrat så många steg…

Skåneleden

Vi väljer tre danspass på vardera 15 minuter. Det första till 90-talsmusik, de andra två till 00-tal resp 10-tal.

Jag ser inte ens lite ut som Britney Spears när vi shejkar loss till Oops I did it again. För där man ska se så där oskyldigt småsexig ut stampar jag lite extra hårt och bryskt med fötterna. För att kamma hem några steg. Då passar Backstreetboyslåten bättre. När man ska hoppa helt frenetiskt så parketgolvet vibrerar. Då går jag all in och ser till att inte missa ett enda hopp.

4000 steg på 45 minuter. Det var fasen roligare än att promenera!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.