Aktuellt

Onsdag hela veckan

Ni som läser lite regelbundet här inne börjar nog urskilja ett mönster. Varje onsdag är det high-on-life-inlägg från löpgruppen. Till helgen blir det ett präktigt vandringsinlägg. Dessutom något skvaller om dotterns förehavanden och ett styrkepass på altanen. Och nu är det onsdag…

runacademy

Jag har alltså sprungit igen. På fjärde gången börjar man nu känna igen folket och lite trevande prata med varandra. Det är mysigt det här. Och jobbigt. Någon konstaterade att vi emellan tröskelintervallen och batteriet av tjugosekundrare flåsade högljutt och log på samma gång. För så är det. Härligt att bli trött.

Nästa vecka blir det backintervaller. Utan efterföljande runners high. För jag ska inte dit. Jag ska hämta katt. Men det blir man nog också fånigt glad av.

4 Kommentarer

 • Svara
  Tantaugusta
  15 april, 2021 kl 09:46

  Vi har nya grupper varje gång så än känner jag inte igen några ansikten. Men det var ruskigt jobbigt den här veckan också. Obegripligt hur 20 sekunder kan vara så långa, för att inte tala om 4 min – det är ju en eon av tid 😂.

  • Svara
   Anna
   19 april, 2021 kl 08:08

   Fast jag tycker nästan 20 sekunder är längre än fyra minuter… :D Och den där vilan på 10 sekunder var ju typ obefintlig. Hann knappt stanna :O

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  15 april, 2021 kl 22:20

  Du kommer vara lyckligare än lycklig när kissekatten ska hämtas!

  • Svara
   Anna
   19 april, 2021 kl 08:08

   Ja, det tror jag också! Två dagar kvar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.