Aktuellt

Onödigt…

Kliver upp 06:15 för att hinna med en morgonpromenad innan jobbet. Ni vet, samlar steg...

När jag har gått i ca 40 minuter får jag för mig att stanna och fota ett par särskilt fula fönsterrutor. För att driva lite med arkitekten som ritar vårt fritidshus. När jag tar upp telefonen säger den typ ”Välkommen till din iphone” eller något liknande fånigt. Den har uppdaterat sig. Stängt ner, startat om och glömt att räkna steg! Jag har på 40 minuter fått 1800 steg.

En typiskt onödig promenad. Som gjorde att jag fick springa snabba fötter den sista kilometern hem för att casha in lite fler steg och liksom återbörda förlusten. Kan hända att en eller annan tittade lite konstigt på mig.

Jag tittade mest avundsjukt på en hund med väldigt korta ben. Tänk hur många steg den får på en meter….

Alltså stegtävling. Vad gör den med mig?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.