Skåneleden 2020

Lätt!

Jag älskar att känna mig lätt. Därför springer jag i lätta skor. Och gömmer väskor under granar för att kunna vandra med minimal packning!

Gårdagens väskgömma ser ni ovan. Under en random gran någonstans mellan Skäralid och Åstorp. Väskan innehåller allt för själva övernattningen: tält, sovsäckar, preppad middag i kylväska och varma kläder. Allt sånt som är skönt att slippa kånka.

Det viktigaste är att komma ihåg var man lagt den. Och att ha väl förslutna väskor för att slippa komma fram till en uppäten middag! Att man har en lite för effektiv kylklamp och får äta fryst burrata är smällar man kan få ta…

Skåneleden

Idag har vi bara 10 km kvar till Åstorp efter övernattningen. Vi kommer på den geniala idén att lämna ryggsäckarna också. Att gå helt utan packning. Söndagsflanera.

Ska precis börja gå när Fredrik kommer på bilnyckeln! Den ligger i ryggsäcken som är en millisekund från att bli kvar på vår övernattningsplats.

10 km håller därmed på att bli 30. Utan mat. Det hade nog blivit både skilsmässa och svältdöd. Men vi hade fått många steg…

2 Kommentarer

 • Svara
  Gert Persson
  19 april, 2021 kl 09:15

  Hoppas ni har vatten i ryggsäcken om elden skulle sprida sig. :)

  • Svara
   Anna
   27 april, 2021 kl 18:24

   Jag har både vatten och en brandingenjör med mig. Så jag hoppas det löser sig :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.