Aktuellt

Bästa träningstid?

Jag tränar helst klockan 10:00 om jag får välja. Då slipper jag ställa klockan och hinner äta frukost i lugn och ro. Jag kommer hem lagom till lunch och har hela eftermiddagen och kvällen ledig sen. Bästa av det bästa liksom. Men ibland ställer man om klockan…

sigr cykeljackaDet är pensionärsvarning på hur morgonpigg jag är, och vi har som äktenskaplig regel att jag inte får väcka Fredrik förrän klockan sju. Jag är nämligen väldigt sällskapligt lagd sådär på morgonkvisten…
När man ställer fram klockan är det superbingo. För då kan jag väcka honom redan klockan 6 för att den ju då faktiskt är 7.  En sån grej kan man bara fira på ett sätt. Med gröt!

Men där slutar det positiva. För när jag är redo att ge mig ut klockan 10 är klockan redan 11 och lunch får man först klockan 14:00, när mat-och sovklockan ringt i flera timmar. Den ringer nämligen 12:00 även om det råkar vara det gamla 11:00. Siffor är siffror och ologiken saknar motstycke dagen efter man ställt klockan.

Jag älskar att träna klockan 10:00 för att ha det gjort. För att det ligger exemplariskt mitt emellan cappuccino och lunch. Fast i ärlighetens namn är kroppen som ösigast klockan 18:00. Men bara tanken på att gå och dra på något så länge. Det funkar inte…

När tränar du helst och varför?

10 Kommentarer

 • Svara
  Marina
  28 mars, 2021 kl 20:03

  Exakt samma som du, både med träningstid och mat-tider.

  • Svara
   Anna
   7 april, 2021 kl 07:58

   Det låter supervettigt ju :D

 • Svara
  Emma
  28 mars, 2021 kl 20:16

  Tidigt, tidigt gärna före frukost annars kan motivationen ha stuckit sin kos!

  • Svara
   Anna
   7 april, 2021 kl 07:59

   Före frukost är underbart! Springer gärna innan. Men cykla är en evighetsprocedur att komma ut genom dörren, då hinner jag bli hungrig som en varg innan jag är klar. Dessutom är det lite varmare om man väntar lite…

 • Svara
  Sara
  29 mars, 2021 kl 18:27

  Springa innan frukosten på morgonen är det bästa! Så tungt att träna på kvällen. Helt hopplöst att ens kunna tänka att jag ska klara springa på kvällen utan att få håll och kroppen känns tung. 😊

  • Svara
   Anna
   7 april, 2021 kl 07:59

   När jag går hem efter mina pass på gymmet klockan 20:15 möter jag folk på väg DIT! Och jag fattar inte hur de ens orkar tänka tanken….

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  30 mars, 2021 kl 00:01

  Beror på vad jag ska göra. Springa är bäst vid 10/11 efter frukost. (Är vi lika eller? Simma kan jag göra när som helst. Liksom styrketräna och cykla. (Dock inte före frukost) Swimrun är samma som löpning bäst vid 10/11-tiden.

  • Svara
   Anna
   7 april, 2021 kl 08:00

   Jag gillar inte tanken på att ha det kvar. Att veta att man ska ut på kvällen när soffan skriker som mest. Mycket skönare att njuta av att det är gjort :D

 • Svara
  Emma
  30 mars, 2021 kl 07:42

  Tränar helst på morgonen, men vill ha lite frukost innan. Lika bra att passa på och få det gjort för väntar man för länge kan något annat hända i familjen som gör att träningen inte blir av. Dessutom är resten av familjen lite seg på morgonen och saknar mig inte så mycket om jag smiter iväg :-)

  • Svara
   Anna
   7 april, 2021 kl 08:01

   Älskar att komma in nysprungen i sovrummet och säga godmorgon. Då känner jag mig som allra hurtfriskast :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.