Aktuellt

Fredagsmagi

Alltså så här…

skåneleden

Det är som att springa i en tavla. Solen sänker sig och ljuset är helt magiskt. Det känns som en fantasi. Om man så aldrig upplevt Runners high tidigare så hade man inte undgått det ikväll. Ingen hade kommit undan. Knottror över hela kroppen och den helt underbara känslan av… äsch den går inte att beskriva. Ni som vet ni vet.

Järavallen i solnedgång alltså. Och jag lovar mig själv att ta mig hit varenda solig fredagkväll forever framåt. Med den fredagsboosten kan helgen liksom inte gå fel!

9+

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  12 februari, 2021 kl 21:55

  Fattar precis! Visst är det havet i bakgrunden? Jag hade badat direkt!

  0
  • Svara
   Anna
   13 februari, 2021 kl 18:48

   Jepp havet it is! Fruset dessutom. Hur ofta händer det i skåneland? Men jag hade inte hammaren med mig. Inte den här gången heller :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.