Aktuellt

Lägga till i stället för att ta bort…

Alltså det där med att lägga till istället för att ta bort…. det bli ju fasen stressigt!

Skåneleden

Inför nyår fick vi lära oss att man skulle lägga till bra saker istället för att syssla med förbud. Om man nu skulle ha löften och nya vanor.  Om man är riktigt trendig har man istället ett flashigt ledord i livet. Jag struntade i ledorden men la till ett helt gäng med grejer. Förutom den vanliga träningen är det tänkt att jag ska hinna med 60 minuters uteluft och ett avsnitt av en 30-dagars yogautmaning.

Det var på gränsen redan där. Sen fastnade hela familjen av en händelse för Sudoku. Så en daglig Sudokutävling pressas också in, när man egentligen borde sova. Den tar typ en timme. För när agnar ska skiljas från vete kan man inte köra de lätta…

De dagar jag springer får jag uteluften på köpet och sparar 60 minuter. Övriga dagar är det lite stressigt…

Speciellt som jag måste googla på kattungar och sommarstugor också. När ska jag liksom hinna vila?

 

12+

1 kommentar

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  22 januari, 2021 kl 20:28

  Vi Googlar på samma saker!!!

  Jag gör dock tvärtom och tar bort för att hinna de roliga sakerna. :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.