Skåneleden 2020

Ett steg fram och två bak…

Vi betade av 35 km Skåneled idag. Ändå har vi 5 fler kilometer kvar av leden än vi hade i morse…

Skåneleden

Vi hittar nämligen en skylt. En led mellan Foteviken och Malmö, som varken finns på vår printade karta eller på Skåneledens hemsida. En hemlig del av leden som ingen vet om, och ytterligare 40 km som säkert kommer bli officiella innan vi betat av hela.

35 kilometer framåt och 40 bakåt alltså. Men vi hade en grym dag. Promenadrapport följer inom kort. Så länge kan ni studera corona-avstånden på Måkläppen och en gång för alla bestämma er för att inte gå dit en solig söndag i januari. Tur att Skåneleden bara passerar vid sidan om!

Måkläppen

9+

1 kommentar

 • Svara
  Susanne
  3 januari, 2021 kl 22:17

  Ser underbart ut!

  Nu fick ni ännu mer väg/stig att njuta av :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.