Aktuellt

Efter Corona

Hörde ryktas om att någon vill anordna typ världens största konsert för att fira när Corona väl är över. Med alla coola kändisar. Tänk om man kunde göra världens största marathonfest också. Hela världen springer marathon samtidigt, hur vackert hade inte det varit?

Jag blir alldeles pirrig av tanken. Och hoppas nästan att det skulle gå i någon helt crazy tidszon så vi får göra det mitt i natten. Med raketer och fyrverkeri.

Utan avstånd, utan handsprit, och med confetti all over the place.

Så nu har jag kläckt idén… vem tar på sig att dra ihop det här kalaset?

13+

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  20 januari, 2021 kl 19:27

  Jag vill inte vara en glädjedödare men jag tvivlar på att C någonsin är över… Och nej, vaccinet kommer INTE utrota det. Sorry… Däremot röstar jag för (löpar)fest oavsett för förr eller senare kommer världen vara tvungen att öppna upp igen.

  0
  • Svara
   Anna
   21 januari, 2021 kl 10:23

   Hemska tanke :O

   1+

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.