Aktuellt

Lidl löparskor?

Jag har missat hajpen. Varför säljs det löparskor på Lidl? Och varför vill alla ha?

Ser mitt instaflöde fyllas av köande människor utanför Lidl-butiker och gul/blå skor i tveksam design, men vet liksom inte varför. Googlar och hittar detta!

Lidl-skor. Max tre par per hushåll. 149 kronor. Med ”stoppad plös och kant”. Undrar vad det är för drop? Och om den har en kolfiberplatta…

Lidl-skor alltså. Det hippaste hippa. Vem behöver ens Löplabbet…?

EDIT: Skorna ligger nu ute på Tradera för 2500 kronor. Som hittat. Man kunde ha blivit rik om man fattade hajpen lite tidigare….

5+

12 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  19 november, 2020 kl 20:04

  Jag gissar att de flesta inte tänker använda dem som springskor utan mer stadssneakers och för de är de riktigt coola och inte så viktigt med specialplattor eller drop ;)

  Jag hade helt missat men blev faktiskt rätt sugen nu. Dock inte tillräckligt för att stå i kö, speciellt inte i dessa dagar. Men kanske det får bli en tur förbi min lokala Lidl i morgon då vi ofta har kvar saker som säljs ut snabbt på andra ställen.

  Mina faktiska löparskor köper jag dock inte på Lidl eller liknande utan i riktig affär, alternativt på nätet. Dock har Löparlabbet förlorat mig som trogen kund sen de sålde in mina sämsta löparskor någonsin. Jag förklarade att jag gillade att springa relativt långt (upp till marathon) på varierande underlag inklusive asfalt och ville ersätta mina älskade adidas som gjorde att det kändes som jag flög fram. Jag var inställd på att inga skor skulle kunna mäta sig men inte på att det skulle både låta och kännas som om jag springer med dubbskor så fort underlaget är hårdare än sand eller grus. Men visst, det var de absolut bästa för mig enligt Löparlabbetsäljaren som möjligen kollade min springstil men absolut inte lyssnade på mina önskemål.

  0
  • Svara
   Anna
   19 november, 2020 kl 22:05

   Jo, de marknadsförs som sneakers men alla jag sett hamstra är löpare… som provsprungit dem! Jätteskumt!
   När det gäller löplabbet/runners store handlar det mycket om att hamna hos rätt säljare. Jag har fått både lyckoträffar och superdålig service på båda… Men har man inte bytesrätt på LL? Blir lite nyfiken, vad är det för märke de sålde på dig?

   0
 • Svara
  Esther
  19 november, 2020 kl 21:40

  Min man var på Lidl imorse för de hade leksaker som vi vill ge bort i julklapp och meddelade också att det var rent kaos vis skorna… folk köade innan öppning och fightades nästan om skorna. Vi fattar inte det heller så meddelar gärna när du ha löst skor-miraklet

  0
  • Svara
   Anna
   19 november, 2020 kl 22:07

   Jag hoppas få ett svar så vi kan lugna våra förvirrade hjärnor :D

   0
 • Svara
  Johanna
  20 november, 2020 kl 00:39

  Jag undrar också om hajpen! Förstår överhuvudtaget inte – är det för att man ska kunna sälja vidare för massa pengar? Eller är de bra på riktigt?

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2020 kl 16:15

   Kan inte tänka mig att ett par skor för 149 kronor är bra. Fast jag fattar nog ungefär lika lite som du…. Slösar nog hellre mina 149 kr på väl vald kaffebar….

   0
 • Svara
  Hannas krypin
  20 november, 2020 kl 10:05

  Jag har helt missat hypen med Lidlskor. Shoppar i och för sig aldrig där heller.

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2020 kl 16:16

   Inte jag heller. Var inne en gång när det var helt nytt. Vände vid blotta åsynen av tysk mjölk…. Fast jag vet att de har svensk nu! och blågula skor…

   0
 • Svara
  Lars
  20 november, 2020 kl 11:54

  Björn Sunesson, som sprungit tvärs över USA 7 – 8 gånger, har använt dem. Om jag minns rätt var det enda negativa att de slets ut snabbare än ”riktiga” löparskor. Men till det priset är det kanske ett överkomligt problem?

  PS Jag kollade på Tradera och där fanns en hel del skor, men inte till några direkta fantasipriser.

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2020 kl 16:18

   Attans. Tänk så många som köat i onödan då och måste sälja dem för 75 kr….

   0
 • Svara
  andrea göök
  23 november, 2020 kl 08:18

  Jag kan förstå att man vill köpa dem, antingen för att de är billiga, sköna, eller lite snygga. det jag inte fattar är hur man kan vilja göra reklam för lidl.

  0
  • Svara
   Anna
   23 november, 2020 kl 16:00

   Billiga är de, men snygga vetetusan.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.