Aktuellt

Hur glömska blir ett långpass

Målet med min cykling är att hitta så roliga rundor som möjligt. Såklart blir det många standardrundor men kan jag så kryddar jag gärna tillvaron. Med fina vägar och outforskade ställen. Passar alltid på att köra A-B om tillfälle ges…

Idag ska Fredrik cykeltävla i Barsebäck. Jag tänker att jag kan cykla med honom dit, cykla en runda vid havet medan han tävlar och sen cykla tillsammans hem igen.

Men det tar för lång tid. Någon måste tydligen preppa middagen. Så jag lämnar honom och cyklar hem. Hittar en jättefin omväg…

I varje vägskäl väljer jag fel håll. Dit där sommarkvällen är finast men distansen nödvändigtvis inte anpassad efter den där middagen som jag redan glömt bort!

Det blir 75 km totalt men i min värld cyklar jag ju faktiskt hem. Som bestämt.

Innan för dörren kommer jag ihåg anledningen till att jag skulle cykla hem ensam och inte vänta på Fredrik. Då är det så dags. Middagen är olagad.  Men ”finns i frysen” är väl också en maträtt…?

 

17+

4 Kommentarer

 • Svara
  Gert
  13 augusti, 2020 kl 11:49

  ”Finns i frysen” lagar jag ofta och det var ju fint väder för en cykeltur.
  Själv tränade jag med ett träningsredskap i lägenheten. :).

  0
  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2020 kl 15:52

   Finns i frysen är dessutom en rätt spännande rätt i de fall man glömt att skriva på lådan vad den innehåller. När man tror att man tinar köttfärssås men det är chokladsås….

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  13 augusti, 2020 kl 21:56

  A till B omvägar är det bästa!!!!

  0
  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2020 kl 15:52

   Eller hur!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.