Aktuellt

Säljes: bättre (?) begagnad vänsterfot

Ägnar regniga dagar åt att sälja grejer på Tradera. Har hittills blivit av med två vandringsryggsäckar från 90-talet, ett par oanvända trailskor och ett par Fjällrävenbyxor. Nu har turen kommit till vänsterfoten…

Bättre begagnad vänsterfot säljes. Ca 47 år gammal men i bra skick. Varierande färg på tånaglarna och viss förekomst av förhårdnader. För tillfälligt ur funktion men kan lagas med kärlek och tålamod.

Ja ni fattar. Jag har provsprungit. Kom en bit längre än förra rekordet på 150 meter. 2×2 km och sen tog det stopp. Hoppas nån köper foten så jag har råd att skaffa en ny. Det där med tålamod verkar inte vara min grej.

8+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.