Aktuellt

Hur jag tänker när jag tänker på Helsingborg…

Alltså. Alla lopp är inställda. Det vore extremt konstigt om inte också Helsingborg marathon går samma öde till mötes. Frågan är hur det blir med min svit då? Och min målsättning att springa alla de första 30 loppen och avsluta på topp vid 70 år fyllda. Mitt #allahbgm.

För så här. Blir det inget lopp 2020, har jag ju ändå sprungit alla hittills. Med skillnaden att jag måste fortsätta ett år till på slutet för att få ihop 30. Med eller utan rullator.

Gör de som alla andra och fixar ett virtuellt marathon blir livet svårare. Räknas det som ett riktigt fast man springer det typ i Kävlinge? I sin ensamhet utan hejarklack och målgångschoklad. Och måste jag i så fall välja att göra något så ofancy för att fortsätta tillhöra den hedervärda skaran som sprungit alla?

Jag dör vid tanken på att springa marathon  i Kävlinge men inser att om det är det som krävs så får jag krypa mig runt. För jag ska ha sprungit alla. Även om jag går…

10+

8 Kommentarer

 • Svara
  Ell
  7 juli, 2020 kl 18:26

  Gör det på skåneleden såklart! går kanske att samla en liten grupp och köra ju

  0
  • Svara
   Anna
   8 juli, 2020 kl 13:33

   Skåneleden är fint. och passar ju med mitt års-tema. Fast jag får nog göra det själv, för det är nog ingen annan som vill börja gå var 750:e meter :D

   0
 • Svara
  Marina
  7 juli, 2020 kl 21:08

  Spring det i Helsingborg på samma bana 😉

  2+
  • Svara
   Susanne Bornmar
   8 juli, 2020 kl 10:40

   Precis min tanke! Banan borde du kunna Anna :) Ta med en kompis och spring där du brukar springa. Se till att det finns choklad vid målgång och saken är biff liksom ;) Hejarklack kan du säkert också skrapa ihop, en liten i alla fall

   0
   • Svara
    Anna
    8 juli, 2020 kl 13:35

    Nehhhhejjjj, jag har inget lokalsinne. Jag hittar till Råå (7 km rakt fram) sen är det kört :D Får ta med karta! chokladen blir den lättaste biten, den har jag stenkoll på var den finns!

    1+
  • Svara
   Anna
   8 juli, 2020 kl 13:35

   Den tanken lockar lite. Fast efter 6 år hittar jag fortfarande inte. Får programmera gps:en för långpromenad/lufs

   0
 • Svara
  Ola
  9 juli, 2020 kl 20:58

  Ska du springa ett virtuellt så får jag ju också göra det så du känner dig jagad. 😉

  0
  • Svara
   Anna
   13 juli, 2020 kl 08:00

   Såklart! Du kommer inte undan :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.