Midsommar igen. Och som vanligt vet jag inte hur man gör en krans. Blir avis på alla fina alster som pryder sociala medier…
Så jag gör en midsommarhjälm, och fokuserar på det andra. Maten!
Senapssill i all ära men det är tunnbrödet som är bäst! Med smör och mosad potatis. Västerbottenpajen, sommarsalladen och jordgubbstårtan funkar också finfint.
Men alltså matjessill. Förstår inte…
Vad frossar du helst loss på av midsommarbufféns rafflande utbud?
6 Kommentarer
Susanne
19 juni, 2020 kl 17:45Jordgubbar! Både som tårta och som de är :) Det kan aldrig bli för mycket jordgubbar!
Anna
20 juni, 2020 kl 06:31Håller med. Vet inte hur många ton det blev igår. På gröten, i salladen, på tårtan, i handen….
ingmarie Nilsson
19 juni, 2020 kl 20:07Nypotatis!!!! Helst kall.
Glad midsommar! Och din hjälm är jättefin!
Anna
20 juni, 2020 kl 06:35Ja potatis alltså. Fast jag vill ha den ljummen. Så att smöret smälter…
Anna J
20 juni, 2020 kl 22:21Missade till och med att fixa jordgubbar (det viktigaste!) här borta i London så det blev inte mycket midsommar i år. Annars brukar det gå att få till sill i någon form, färskpotatis, gräslök, något som ev påminner lite om gräddfil och massor av jordgubbar!
Anna
25 juni, 2020 kl 06:50Midsommar utan jordgubbar. Det måste varas om julafton utan risgrynsgröt… ödesdigert! Hoppas du hittat dig några så här i efterhand. Jag tvångsäter jordgubbar för att inga ska gå tillspillo i mitt jordgubbsland. Snart kommer jag se ut som en jordgubbe… fast dom är ju röda och söta så det kan väl fungera!