Aktuellt

Happy midsommar!

Midsommar igen. Och som vanligt vet jag inte hur man gör en krans. Blir avis på alla fina alster som pryder sociala medier…

Så jag gör en midsommarhjälm, och fokuserar på det andra. Maten!

Senapssill i all ära men det är tunnbrödet som är bäst! Med smör och mosad potatis. Västerbottenpajen, sommarsalladen och jordgubbstårtan funkar också finfint.

Men alltså matjessill. Förstår inte…

Vad frossar du helst loss på av midsommarbufféns rafflande utbud?

 

6 Kommentarer

  • Svara
    Susanne
    19 juni, 2020 kl 17:45

    Jordgubbar! Både som tårta och som de är :) Det kan aldrig bli för mycket jordgubbar!

    • Svara
      Anna
      20 juni, 2020 kl 06:31

      Håller med. Vet inte hur många ton det blev igår. På gröten, i salladen, på tårtan, i handen….

  • Svara
    ingmarie Nilsson
    19 juni, 2020 kl 20:07

    Nypotatis!!!! Helst kall.
    Glad midsommar! Och din hjälm är jättefin!

    • Svara
      Anna
      20 juni, 2020 kl 06:35

      Ja potatis alltså. Fast jag vill ha den ljummen. Så att smöret smälter…

  • Svara
    Anna J
    20 juni, 2020 kl 22:21

    Missade till och med att fixa jordgubbar (det viktigaste!) här borta i London så det blev inte mycket midsommar i år. Annars brukar det gå att få till sill i någon form, färskpotatis, gräslök, något som ev påminner lite om gräddfil och massor av jordgubbar!

    • Svara
      Anna
      25 juni, 2020 kl 06:50

      Midsommar utan jordgubbar. Det måste varas om julafton utan risgrynsgröt… ödesdigert! Hoppas du hittat dig några så här i efterhand. Jag tvångsäter jordgubbar för att inga ska gå tillspillo i mitt jordgubbsland. Snart kommer jag se ut som en jordgubbe… fast dom är ju röda och söta så det kan väl fungera!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.