Aktuellt

Provlöpning av skor – Saucony Freedom

För att inte leta känningar i min skadade höft kom jag på en snilleblixt:  denna andra provlöpning skulle göras med syfte att testa SKOR inte HÖFT. Ett mycket genialiskt sätt att lura mig själv. För nu skulle jag istället fokusera på fötterna och därmed glömma att leta vaga känslor i höften. En idé som borde kunna ge mig Nobelpriset 2020.

saucony freedom 3

Skorna som skrikit efter mig ett tag är ett par Saucony Freedom i den finaste turkosa färg. Det har liksom stått där i hallen och varit snygga, till skillnad från de flesta av mina favoritlöparskor som alltid kommer i tvivelaktiga färger…

Anyway. De har fått vänta på mig. Länge. Men igår var det dags att prova dem. Provlöpa skor alltså, inte höft. Den fick liksom bara följa med…

5 x 300 meter och en ökning med hela 300 meter sedan förra gången. Det gäller att ta myrsteg framåt för att inte få ont i skorna!

saucony freedom 3

Det känns som jag springer på bomull. Det är så mjukt att landa att inte ens den medhavda höften protesterar.

Ofta när det blir mjukt och fluffigt brukar skon bli tung. Men den här känns fjäderlätt på foten.  Och dessutom i en passform som passar mina supersmala fötter. Vilket förvånar mig, då jag aldrig kunnat ha Saucony tidigare för att de varit för breda.

Jag springer omkring och letar Mortons i foten, jag letar efter tyngdkänsla i skon, jag letar efter skavsår. Men jag kammar noll. Allt känns bra i foten. Hur det känns i höften vetetusan för det glömde jag att tänka på.
Men någonstans i det undermedvetna vet jag nog ändå att det kändes lite. Men inget som blev värre efteråt.

Och vet ni. Jag har fler skor som väntar på att bli testade. Jag kommer att kunna provspringa igen!

18+

10 Kommentarer

 • Svara
  Maria Sköldborn
  17 maj, 2020 kl 10:58

  Wonderful news! Jag kanske också måste ha nya skor och testa! Det är dyrt att vara skadad, på många sätt 🤣

  0
  • Svara
   Anna
   18 maj, 2020 kl 16:28

   Man får lägga lika mycket pengar på skor som på naprapat/sjukgymnast. Det är sen gammalt… :D

   0
 • Svara
  Hans Broomé
  17 maj, 2020 kl 13:11

  HbgM-färgen!

  0
  • Svara
   Anna
   18 maj, 2020 kl 16:28

   Finaste färgen!

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  17 maj, 2020 kl 20:42

  HURRA!!!!

  0
 • Svara
  Johanna
  17 maj, 2020 kl 21:56

  Härligt! Och snygg färg!

  0
 • Svara
  Joanna S
  18 maj, 2020 kl 08:28

  Såå snygga 😊👟👌

  0
  • Svara
   Anna
   18 maj, 2020 kl 21:45

   Eller hur! Så glad för att för en gång skull hittat ett par sköna som också är snygga. Jag tycker alltid jag har otur med färger annars :O

   0
 • Svara
  Hannas krypin
  19 maj, 2020 kl 16:39

  Alltså de där skorna vill jag ha. Köpte ett par saucony 2018 och det är helt klart bästa skorna. Sen har jag inte hittat ett par som mina fötter gillar. Men de där alltså skulle vara något…..

  0
  • Svara
   Anna
   20 maj, 2020 kl 23:05

   De är supersköna. Gillar dem verkligen! Och snygga! Första gången jag prickat in både skönt och snyggt i samma sko :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.