Aktuellt

12 maj

Ibland när jag har tråkigt läser jag min egen blogg. Det låter ju lite ego när jag skriver det, men det är faktiskt minst lika spännande som att döscrolla fejjan och läsa om vem som gift sig med vem. Vad gjorde jag egentligen den 12 maj förra året? Det kan ju ha varit hur rafflande som helst. Spänningen är monumental när jag klickar mig fram till rätt datum.

12 maj 2019 alltså. Jag har CYKLAT. För första gången sedan stenåldern och på mycket vingliga ben. Jag har cyklat i den 15 år gamla tröja som kommer att bli min trogna följeslagare under hela cykelsäsongen 2019. Tills jag plötsligt inser att cyklingen inte skulle bli något tillfälligt avbrott i löparsäsongen utan faktiskt ta över den fullständigt, och därmed berättiga till en helt ny garderob!

Jag cyklar till Lomma och tittar på en Backyard. Frestas och avslutar inlägget med ”Och nästa år ska jag springa Lomma Backyard Ultra, vilken campingfest!”

Föga vet jag då ett litet virus gör gemensam sak med en liten höft och liksom dubbelställer in alla mina planer.

Men NÄSTA år. Då ska jag springa backyard. För då har jag inte fler höfter att ha ont i.

11+

4 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  12 maj, 2020 kl 21:12

  Jag läser också min egen blogg ibland. Tycker det är lite kul att se vad jag hittat på förr. Håller tummar och tår att du får springa loppet nästa år istället.

  0
  • Svara
   Anna
   13 maj, 2020 kl 16:28

   Superbra ju! Och svaret på alla frågor när man undrar över saker. Typ brukar jag ha med mig löparrygga eller vätskväst till Portugal. Såg går jag bara in och kollar bilderna. Underlättar miljoner varje gång jag ska packa :D

   0
 • Svara
  Annelie
  12 maj, 2020 kl 21:39

  Har precis börjat träna igen och skulle behöva ett par löpartajts. Hittills använder jag makens. Men har du tips på några med lååååånga ben. Förvisso är jag storlek xl men det innebär inte alltid att de räcker till mina 185 cm. Ska gärna passa lite former utan att sakta glida ner.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.