Aktuellt

Frisk luft

Det där med friskluft har blivit superviktigt sen jag började jobba hemifrån. När jobbet, bloggen, loppfixet och allting sker från samma arbetsrum. När lunchen kräver en fyra steg lång promenad…

Jag har bestämt mig för att cykla inomhus idag. Vinden är galet frisk utanför fönstret och jag blåser nästan bort på vägen till brevlådan. Orkar inte. Därför: inomhus.

När jag är ombytt och redo ser jag spinningcykeln. I samma arbetsrum som jag precis suttit i 8 timmar. Jag ser jobbdatorn, andas samma luft. Påminns om budgetar och nya HR-system när jag borde känna endorfiner och pirr i cykelben. Känner mig instängd och tittar ut. Sa jag att det blåste? Det smäller i markisen, träden åker åt alla håll.

Det kommer vara sjukt jobbigt därute. Jag kommer svära i motvinden. Flyga omkring omkring i kastvindarna. Och trycka med benen men inte ta mig fram.

Men jag kommer få luft. Miljöombyte. Jag MÅSTE ut.

Tar på mig alla kläder och hämtar gör mig redo. Drar upp buffen högt och samlar mod. På det bara!

Sorry spinningcykeln, men du dög inte idag.

14+

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  15 april, 2020 kl 23:22

  Jag fattar exakt!!! Tar faktiskt hellre ett ”dåligt” utepass än ett bra inne om priset är missad frisk luft. Utepasset var garanterat även karaktärsdanande. :-) Men snart kan du kuta som vanligt igen!

  0
  • Svara
   Anna
   16 april, 2020 kl 06:40

   Ja jag ångrade det inte en sekund. Ute är bäst på något vis! Ang kutandet är jag glad för mina minuter igår. Nu får jag nog vila några dagar innan jag testar igen. Känns lite stelt…

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.