Aktuellt

Träningskreativitet

En vecka med försiktighet vad gäller sociala sammanhang ställer lite extra krav på träningskreativitet. Jag har i veckan utforskat hemmaträning till youtube, livesänd företags-träning på facebook och utegym. Men inget gjorde mig i närheten så trött i kroppen som dagens insats i trädgården….

Jag tycker folk är tramsiga som bara springer när det är fint väder. Däremot är jag en stolt solskenscyklist som aldrig cyklar om det regnar, och har ungefär samma hållning vad gäller trädgårdsarbete. Jag går inte ut om inte solen skiner. Och det gör den idag…

Därför hugger jag en kratta och en spade och går loss på trädgårdslandet. Dryga timmen senare är jag trött i varenda kroppsdel. Tröttheten i ryggen överskrider vida den trötthet en kettelbell brukar uppbringa. Eller ett par marklyft. Mina biceps svider och höfterna är efter trettio minuters huksittande lika mjuka som en elitgymnast i sina bästa år. Typ…

Så vill du bli trött. Hugg en kratta!

4 Kommentarer

 • Svara
  Lomma-Eva
  22 mars, 2020 kl 07:32

  Oj vad jag känner igen mig😊! Solen tittar fram, jag anfaller närmsta rabatt och sedan kan jag inte sitta på två dagar… den där stå på knä/sitta på huk- muskeln verkar bara gå att aktivera o samband med ogräs.. hm.

  • Svara
   Anna
   22 mars, 2020 kl 17:43

   Livsfarligt med trädgård ju! :D

 • Svara
  Hannas krypin
  22 mars, 2020 kl 08:38

  Jag behöver verkligen ta tag i min trädgård med. Men det får bli en annan dag när det inte är minusgrader och jag inte har ett stort jack i ett finger som jag inte vill få smuts i. *Skyller i från sig. Men jag håller med om att trädgårdsarbete är grymt bra träning. Klippte ner vår häck för några år sedan och jag fick sådan hemsk träningsvärk. Först fattade jag inte vad jag gjort. Såg det inte ens som träning ju….

  • Svara
   Anna
   22 mars, 2020 kl 17:46

   Jag lurar mig själv till trädgårdsarbete genom att kalla det träning…. Och är glad att jag är så lättlurad. Funkar dock bara i fint väder!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.