Aktuellt

Loppsuget…

Allt ställs in. Så arrangörshjärnan började snurra. Den snurrade fort och galet och plötsligt var allt på plats. Med logga och allt. Ett jättelitet Corona-safe arrangemang.

Och det fanns uppenbarligen ett sug där ute. Förhandssläppte info och anmälan till våra deltagare i Stävie Trail. Första-tjing tills 1 april då vi släpper till resten av världens alla loppabstinenta löpare.

En timme senare är hälften av platserna slut.  Helt crazy.

För att göra det hela mer spännande la jag ut fel swish-nummer i anmälningsinfon. Som gick till en Peter som kunde ha blivit lycklig. Men det blev han inte för alla var så himla observanta. Inom 4 minuter hade jag både fått trevliga mail och telefonsamtal. Så himla kul ändå. Nu har jag ju fått prata med en del av startfältet!

Jag vet att du är nyfiken. Men jag tiger som muren och försäger mig aldrig. Den första april får du också veta. Och det är inget skämt…

Har du också loppabstinens? Och vilka lopp har du missat så här långt pga Corona?

6+

5 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  25 mars, 2020 kl 12:49

  Jag är glad att jag inte anmält mig till något och heller inte behöver känna att jag fegat ut. Det gäller t ex den där milen om några veckor, och så har min tänkta trailkompis backat ur våra planer (som ännu inte var några konkreta planer) pga dåliga knän. Så nej, jag är snarare lite glad att jag inte behöver fundera på lopp. Men – tycker såklart att det är synd för alla arrangörer och icke fega löpare som tänkte springa!

  0
  • Svara
   Anna
   25 mars, 2020 kl 20:11

   Skönt att inte ha slösat några pengar i onödan! Väntar bara på spiken i kistan för Stockholm marathon och därmed mitt tredje lopp som brinner inne. Men det är ju egentligen i-landsproblem i det stora hela. Finns ju mycket värre saker än att inte få springa lopp!

   0
 • Svara
  Johanna
  25 mars, 2020 kl 13:37

  Så kul initiativ! Hade jag inte jobbat hade jag hängt på anmälningsknappen direkt!

  0
  • Svara
   Anna
   25 mars, 2020 kl 20:13

   Eller hur! Synd att det krockar med jobbet men ändå så in i bängen glad för att du har jobb <3

   0
   • Svara
    Johanna
    26 mars, 2020 kl 13:11

    Ja! Jag med! (Hoppas att det inte blir inställt också🙈)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.