Aktuellt

Att jogga ett maraton

Sitter hos frissan och berättar att Barcelona marathon blivit inställt. Hon förfasas över all den träning jag säkert lagt ner helt i onödan. Hon är jättebekymrad. Fast det är inte jag.

barcelona

För jag har i vanlig ordning inte gjort någon strukturerad satsning.  Och all den löpning jag gjort för att jag tyckt det var kul, för att jag ville ta mig på skönaste sätt till en kaffe, eller för att det bara kändes så gott i kroppen efteråt, DEN kan ju aldrig vara gjord i onödan.

Jag försöker förklara mig med att jag inte tränat något speciellt och mest hade tänkt jogga runt och ha det gott. Men då tittar hon lite oförstående på mig. Man joggar väl inte runt på ett maraton otränad?

Nej det gör man ju såklart inte. Men man kan ju vara tränad för att man har tränat utan att man tänkte på att man tränade. Om ni förstår hur jag menar…

15+

1 kommentar

  • Svara
    A-mamman
    12 mars, 2020 kl 10:12

    Only you Anna, only you ;)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.