Aktuellt

Lyxigt!

Jag läser i Sydsvenskan om en forskningsstudie som visat att man kan uppnå samma känsla av lyx av att gå på kaffebar som att resa till Thailand…

Det visste jag utan närmare forskningsinsats och jag kan därmed skriva under på deras slutsats. Min morgonkaffe är min lyx. En semla kan vara lyx. En löprunda.

Idag lyxar jag till det med fredagsmys FÖRE fredagsfys. Dottern har bjudit in till fredagssemla på stan med efterföljande fredagströsklar i en fart jag inte är säker på att jag behärskar.

Det första är lyx. Det andra vetetusan…

Hur fredagslyxar du?

 

16+

11 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  21 februari, 2020 kl 08:44

  idag blir det mycket: ett styrkepass på lunchen och troligen fredagsfika på eftermiddagen, men sedan väntar en kombo av fredagsfys och fredagsmys då jag ska åka och träna med min syster efter jobbet. Vi hade planerat att åka längdskidor tillsammans denna helg (jag var så nöjd med att verkligen sätta av några dagar). Men. Det finns ingen snö. Och hela Hälsingland är fullbokat inför Vasaloppen.

  0
  • Svara
   Anna
   22 februari, 2020 kl 16:45

   Skidor utan snö kan bli jobbigt. Hoppas ni hittade något annat kul att träna! Det låter som du får en riktigt lyxhelg i alla fall!

   0
 • Svara
  Helena
  21 februari, 2020 kl 12:24

  Jag sprang ett långpass i solen vid havet från Västra Hamnen och ut till ön och tillbaka, och njöt av att jag skippade att tvinga mig ut i regnet igår och i stället fick springa i sol idag ;) Och i eftermiddag blir det fika men en kompis innan diverse småbarn ska hämtas inför 50+ timmar av non-stop ”mammmmmaaaa” :)

  0
  • Svara
   Anna
   22 februari, 2020 kl 16:45

   Bra uppladdning inför mamma-uppdraget! Att springa vid havet i sol är liksom en guldkant extra allt!

   0
 • Svara
  Johanna
  21 februari, 2020 kl 18:34

  Instämmer helt i tidningsartikeln – ta en riktigt bra kaffe är en av mina bästa lyxgrejer. Idag fredagslyxade jag med att springa långpass tillsammans med maken! Just nu lite hög på endorfiner och vårkänslor :-) Men i så vacker natur som här på Österlen (gammal museijärnväg! Äppelodlingar! Fält av snödroppar! Vårsol! Fågelkvitter! Verkeåns utlopp i havet! Sandiga stigar längs havet! Porlande bäckar och åar! Knotiga tallar på hedarna!) går det liksom inte att bli annat. Och efter långpasset: smörknäckiga kardemummabullar från Drömbageriet och sprakande brasa. Alltså vilken fredagslyx det blev idag!

  1+
  • Svara
   Anna
   22 februari, 2020 kl 16:49

   Jag tror vi har rätt så samma definition av lyx. Fast ibland blir jag avis på dina stickade strumpor och dina katter. De är prickarna över i:et som jag ibland saknar efter ett lyxigt långpass :D

   0
   • Svara
    Johanna
    23 februari, 2020 kl 17:24

    Ja det tror jag med 😁 Du får komma och gosa med katterna nån gång! Kattgos och stickade strumpor efter långpass är ju pricken över i!

    0
    • Svara
     Anna
     24 februari, 2020 kl 08:12

     Det tvivlar jag inte en sekund på 💚. Äter som semla 😂

     0
 • Svara
  Märta Johansson
  22 februari, 2020 kl 11:22

  Igår fredagslyxade jag genom att köpa en islatte på Söderberg & Sara och sippa på i bilen hem. Gött!

  0
  • Svara
   Anna
   22 februari, 2020 kl 16:50

   Lyxigt förutom den där detaljen om IS….? Har ni inte ruskväder på Österlen? :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.