Aktuellt

Det där med lotteri…

Jag har mest otur i hela världen när det gäller lotteri.  Under hela mitt liv har jag bara lyckats vinna en råsaftcentrifug och en vattenflaska. Ändå är jag nervös att jag ska vinna en startplats till New York marathon vid dragningen den 26 februari!

För om man blir dragen dras pengarna från kontot och sen är det liksom kört. Ett hål i plånboken som man inte hunnit fundera ut om man är redo för. Och vad händer om Fredrik vinner och inte jag? Eller tvärtom. Ska den andra liksom stanna hemma och diska då?

Dragning om två veckor alltså. Och kan inte bestämma mig om jag vågar stå kvar. Det är ju så många roliga saker jag vill göra…

10+

4 Kommentarer

 • Svara
  Nickan
  12 februari, 2020 kl 10:29

  Skulle du inte vinna så kan jag trösta dig med att man kan inte ha tur i både kärlek och lotteri ;) ;) ;)
  Min ”gubbe” sa det till en som ringde från Bingolotto som ville sälja lotter. Hen kom av sig totalt! :) Kan tillägga att vi varit tillsammans i snart 40 år och jag byter inte ut ”gubben” för allt i världen och lotter har jag slutat köpa för någon vinst på lotteri blir det inte. Jag drog högvinsten i kärlek i stället :)

  0
  • Svara
   Anna
   12 februari, 2020 kl 20:57

   Kärlekslotteriet är inte fy skam att vinna. Det är bättre än vilken bingolottovinst som helst :D

   0
 • Svara
  Johanna
  12 februari, 2020 kl 12:46

  Jag brukar också trösta mig med att jag ju har tur i kärlek! Dåligt med lotterivinster här med nämligen. Men NY marathon, så spännande!! Jag håller tummarna för vinst! (Fast blir isåfall lite, lite avundsjuk också :-))

  0
  • Svara
   Anna
   12 februari, 2020 kl 20:59

   Första gången jag är med i ett lopp-lotteri. Spännande men med tanke på min vinst-historia så har jag inga större förhoppningar. Fast jag kom på att jag faktiskt vunnit en sak till: mina bjällerklang-skor!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.