Aktuellt

Dagen före löpningens dag

Idag är nästan som dagen innan julafton. Det är dagen före löpningens dag

löpningens dag

Det är samma pirr i magen och samma stress att hinna med allt som ska fixas. Men man slipper ladda för prinskorvar och sill.

Löpningens dag 2020 innehåller en massa roligheter:

Först ska jag (och nästan hela familjen) nöta trail-teknik med Sara Hannerz på Lunds naprapatklinik.  För att se om det finns något hopp för en livrädd asfaltnörd. Orienterarna kommer att skutta ifrån mig och sedan få komma tillbaka och hämta upp mig när jag snubblat över en livsfarlig stock som attackerat mig.

Överlever jag trail-kalaset firar vi sedan vidare med vår egen trail, Stävie Trail. En härlig snäll-trail där inte ens jag är rädd.  Vi har provlöpning av banan och det ska bli underbart att fira löpningens dag just här.

Firar du i morgon?

7+

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  1 februari, 2020 kl 10:04

  Inget firande för mig tyvärr! Jobbar precis hela dagen fram tills kl 19 och då har jag lovat att ta med min lilla mamma ut på restaurang. Men det är fint det med! Fast jag får väl erkänna att det kliar väldigt mycket i löparbenen – lite för mycket tågresande och lite för lite kilometer ute just nu.

  0
  • Svara
   Anna
   2 februari, 2020 kl 21:49

   Middag med mamma är aldrig fel! Men förstår att det kliar i benen!

   0
 • Svara
  Gert
  1 februari, 2020 kl 11:42

  För mig får det bli promenadens timma.Jag firade lite i förväg igår med en semla.

  0
  • Svara
   Anna
   2 februari, 2020 kl 21:48

   Det gjorde du rätt i! Semlor ska firas med i förväg. Så man inte riskerar att bli utan :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.