Aktuellt

Beslutsångest

Jag är sämst på beslut. Lägger oändligt mycket tid på att vela, och får nästan ångest över tanken på att någon annan skulle välja en godare rätt på restaurangen än jag…

Anyway. På söndag står valet mellan att följa familjen till skogen eller att försöka få till lite fart under galoscherna på ett asfalt-långpass med fartökning.

Skogen är fin men där går det sakta. Jag fotar, njuter, bromsar för rötter, luktar på blommor och kissar bakom träd. Jag är Ferdinand och det är fint så. Men jag kommer aldrig att känna mig spänstig om jag liksom inte springer på lite. Och det gör jag bäst på asfalterade raksträckor!

Älskar skog och älskar asfalt! Är det dags att ta tag i den där farten nu? Det är ju ändå nytt år…  Och tränar på gym och äter grönsaker gör jag ju redan!

 

17+

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  9 januari, 2020 kl 18:53

  kan du inte köra asfalt någon annan dag? Alt köra korta intervaller på någon stig/grusväg? Skogen med familjen är ändå skogen med familjen. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   10 januari, 2020 kl 07:25

   Fast i det här drömupplägget jag hittade och blev supersugen på så var det lååååånga intervaller. Men jag ska nog komma på något :D Skogen är ju ändå skogen!

   0
 • Svara
  Marina
  9 januari, 2020 kl 20:06

  Varför inte kombinera, bli avsläppt på asfalt och spring till skogen. Perfekt återhämtning med lite skogslöpning på slutet 🏃🏼‍♀️🌿

  2+
  • Svara
   Anna
   10 januari, 2020 kl 07:25

   Den var ju lysande! Tack för bra input i frågan!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.