Aktuellt

Smidit planer

Jag träffade Ingmarie via bloggen. Vet inte ens när, men det känns som någon gång på bortre stenåldern. Vi tänker likadant om allt. Utom det där med att simma…

Att träffa Ingmarie brukar innebära långpass, god lunch och kaffe. Har man tur hinner man klämma in ett pass på gym också. Därför är det lite chockerande att vi idag nöjde oss med att äta och dricka kaffe. Kanske var det precis därför vi ägnade hela dejten åt att PRATA löpning i stället.

När lunchen landat gott i magen har vi därför prelbokat ett långpass i Halmstad och satt syndiga löpartankar i gungning. Vi snackar SMIR och 75 km löpning på öarna i Stockholms skärgård. Vi snackar om ultran i Halland där man får langa sin soppa själv, och hitta vägen efter bästa förmåga.

Och vi ska göra det tillsammans. Fast när jag tänker på att Ingmarie vunnit självaste Stockholm marathon får jag lite prestationsångest. Hon kommer ju få släpa mig runt…

Att prata löpning i 3 timmar gör man inte med vem som helst. De flesta hade nog fått öronsår för längesen. Därför är det kul med likasinnade. Och man får tacka bloggarna att vi ens träffats.

Värt att komma ihåg när man ibland undrar varför man bloggar!

0

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  19 oktober, 2019 kl 19:10

  Jag är så glad, och tacksam, att vi ÄNTLIGEN ”fick till det”! Och att vi, om inget oförutsett händer som att himlen trillar ner eller någon kroppsdel ska tjura, så ses vi snart igen! HURRA!!!! (Och den där vinsten är så gammal att den är preskiberad sen oräkneliga år tillbaka.)

  0
  • Svara
   Anna
   19 oktober, 2019 kl 21:54

   Så himla roligt vi ska ha! Både i januari och i sommar. Längtar redan. Jag hade velat kommentera ditt inlägg på din blogg men du vet…. jag är portad :D

   0
 • Svara
  A-mamman
  20 oktober, 2019 kl 16:43

  Kul! Jag har träffat Ing-Marie för över 10 år sedan och erkänner (hon läser säkert det här) att jag googlade henne efteråt och läste om hennes löparprestationer :)

  0
  • Svara
   Anna
   22 oktober, 2019 kl 19:34

   Tycker faktiskt det är lite coolt att känna någon som vunnit Stockholm marathon!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.