Aktuellt

Att göra en Roland

Jag fyller år på söndag. När jag fyller jämnt eller halvjämnt springfirar jag. I år ska jag visst hoppa studsmatta


I alla fall. När man fyller år får man önska sig saker. Jag har redan önskat mig materiella saker som enligt Fredrik både var dyra och onödiga. Därför har jag finslipat önskelistan:

Jag vill göra en Roland.

Springa hela Skåneleden. 130 mil that is. Hav, skog, platt, kuperat. Österlen, Bjäre, Söderåsen och Kullaberg. Som en enda gottepåse att njuta av under ett helt år!

Nu återstår att se om det går under kategorin onödigt och dyrt…

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  22 oktober, 2019 kl 20:24

  Bästa grejen! Jocke och jag har börjat med detta fast än så länge ganska oeffektivt. Lite för att hedra min bonuspappa som vandrade mycket och hade ambitionen att vandra alla sträckorna på Skåneleden. Men också förstås för att det är bästa sättet att se nya ställen ju! Vi har kartor och bockar av de etapperna vi har sprungit, men det får ju uppenbarligen ta den tid det tar :-)

  0
  • Svara
   Anna
   24 oktober, 2019 kl 09:41

   Tiden är ju inte grejen. Det är kartorna och avbockningen, upplevelserna och löparglädjen. Med tanke på att min man är lika mycket kartnörd som din, så var han heller inte svårövertalad. Men det blir ingen födelsedagspresent utan en 20-årig bröllopsdagspresent. Så kan vi fira hela året (och mer om det behövs), och unna oss att förgylla etapperna med god mat och kaffe. Kanske lyxig övernattning ibland. För att man liksom är värd det när man stått ut med varandra i 20 år :D
   (Halvvägs genom uppgiften finns det risk att han ångrar att han inte valde en fru som önskade sig mer normala bröllopspresenter….)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.