Aktuellt

VIP-toa

Idag är ingen vanlig dag. Idag myntades begreppet VIP-toa.

helsingborg marathon

Det är Helsingborg marathon som lockar med ett VIP-paket till alla som anmäler sig före den 30 september. Jag brukar tycka det går hysteri i att anmäla sig tidigt, men när det står VIP-toa på spel tvekar jag inte en sekund. Med risk för att det är ett personligt världsrekord i tidig anmälan petar jag in min anmälan hela 361 dagar innan loppet…

Jag ser framför mig hur köerna till bajamajorna ringlar långa medan jag med mitt snajsiga VIP-armband glider förbi dem alla och rätt in i VIP-bajamajan. Hur jag sitter där och sneglar på kristallkronan medan jag gör mina sista behov. Hur jag torkar mig med det mest silkeslena toapappret och sedan smörjer in mig med handspriten signerad Giorgio Armani. Kan det liksom bli bättre?

Fast ärligt alltså. En VIP-toa. Jag är såld. Slippa köa. Så värt.

Vet faktiskt bara en sak som skulle smälla högre i ett VIP-paket. Som skulle få mig att klicka hem en startplats hela två år i förväg. Vi snackar en kaffebar i målgång. En cappuccino mellan medaljen, chokladen och badet.

Tänk på den till 2021 – Helsingborg marathon!

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  9 september, 2019 kl 22:44

  Jaaaaa! Givet! Cappuccino och lyxchoklad efter målgång – det skulle ju vara bästa grejen någonsin!

  0
  • Svara
   Anna
   12 september, 2019 kl 08:25

   Jag hade nästan kunnat springa två varv för en cappu :D

   0
 • Svara
  Gert Persson
  10 september, 2019 kl 11:19

  Om många har VIP-toa blir det inte lång kö då? :)

  0
  • Svara
   Anna
   12 september, 2019 kl 08:26

   Den tanken har faktiskt slagit mig. De måste ha JÄTTEMÅNGA VIP-toor. Fast om alla anmäler sig till VIP kanske man kan ta en av de vanliga som då inte har någon kö…

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.